KVALITETNE NAOČALE PO SUPER CIJENI

AKCIJA NAOČALE

Jedinstvena prilika za kvalitetne naočale po cijeni od samo 690 kuna. PREKO 40 MODELA okvira u sklopu paketa

AKCIJA NAOČALE po super cijeni je opet tu. Nagradi svoje oči izvrsnim naočalama za vid i OPTIClub+ modelima okvira sa ugrađenim vrhunskim naočalnim lećama po nikad boljoj cijeni od samo 690 Kuna. Popust na naočale koji se ne propušta.

Ono što ovu ponudu ističe u masi ponuda je kvaliteta odabranih okvira i naočalnih leća. Kada smo kreirali ponudu najbitnije nam je bilo zadovoljstvo korisnika i što će te dobiti uz ovaj paket. Lako je napraviti najpovoljniju ponudu ali na kraju te priče uvijek gubi kupac jer kupi ono što je jeftino pretežito je i nekvalitetno. Mi to ne želimo u ovoj akciji.

Spustili smo cijene na određene premium proizvode jer vjerujemo da svatko zaslužuje vidjeti dobro.  Kao i da Vam omogućimo kvalitetu i podršku po prihvatljivoj cijeni. Okviri iz ove akcije izrađeni su od acetata i kvalitetne čelične nehrđajuće žice a ne jeftine lomljive brizgane plastike ili metala punog olova i teških metala. Leće u akciji su japanske, HOYA naočalne leće nadaleko poznate po svojoj kvaliteti i otpornosti. Uz sve nevedeno uključena je i besplatna kontrola vida na najmodernijoj opremi. Da stvar bude bolja tu je i Voucher koji Vam poklanjamo za Vama dragu, blisku osobu. Poklonite nam povjerenje i nećemo Vas razočarati. Nama su sve naočale bitne. Kako skuplje tako i jeftinije i uvijek želimo dati maksimum za Vaš novac. Zato i poslujemo 30 godina.

Akcija naočale

S vama smo već 30 godina. Ovaj popust na naočale jednim je dijelom i zahvala svim našim sadašnjim i budućim kupcima što nam poklanjaju svoje povjerenje i vjeruju da za njihov vid uvijek želimo samo najbolje.

akcija naočale

Ovaj popust na naočale nemojte propustiti. Regularna cijena paketa je 1160 kuna. Popust smo osigurali u dogovoru sa zastupnicima i kroz njihove popuste nama. Svi paketi uključuju tvrdi etui i HOYA krpicu za čiščenje naočalnih leća. Rezervni dijelovi za sve okvire osigurani su minimalno godinu dana od datuma izrade naočala. Jamstvom su pokriveni eventualni tvornički nedostatci na naočalnim lećama. Kontrola vida se obavlja prema dogovoru pa Vas molimo da ukoliko ste zaineresirani za ovaj paket rezervirate termin putem formulara na dnu stranice. Odmah po primitku obavjesti kontaktirati ćemo Vas radi dogovora.

I ne zaboravite. Najgora opcija je kupovina gotovih naočala za vid po raznim trgovinama široke potrošnje. Naočale za vid su medicinski proizvod. Ako jednom uništite svoje oči pogrešnim dioptrijskim načalama i pogrešnim dioptrijama šteta koju ste sami sebi napravili je trajna i nepopravljiva.

AKCIJA NAOČALE
REZERVIRAJTE TERMIN ZA OVU PONUDU

Click or drag a file to this area to upload.
Ukoliko želite možete nam poslati i skenirani nalaz ili sliku nalaza ako ga posjedujete