NOVI HOYA SYNC III JE STIGAO UZ NOVU AKCIJU

SYNC III su naočalne leće posebno dizajnirane za rad u digitalnom okruženju više sati dnevno. Djeluju na Vaše oči tako da olakšavaju akomodaciju oka i time smanjuju zamor prilikom intenzivnog rada u uvjetima umjetne rasvjete i monitora sa LED i LCD matricom. Knjigovođe, dizajneri, odvjetnici, bilježnici, administratori, programeri kao i mnogi drugi korisnici koji mnogo rade na računalima oduševiti će se ovom naočalnom lećom.

Prema zadnjim istraživanjima, težina simptoma zamora očiju može se smanjiti u 84% slučajeva poslije nošenja HOYA akomodacijskih naočalnih leća.

Unaprijeđene jednojakosne naočalne leće dizajnirane su za ispunjavanje potreba širokog segmenta ciljne skupine korisnika digitalnih uređaja:
 za osobe od 13 do 45 godina starosti koji provode više od 2 sata dnevno gledajući digitalne ekrane ili imaju druge vidne zadatke na blizu


• za osobe koje imaju simptome digitalnog zamora očiju ili ih žele spriječiti.

 

UZ KUPOVINU SYNC III LEĆA NA POKLON DOBIVATE JOŠ JEDAN PAR JEDNOJAKOSNIH NAOČALNIH LEĆA IZ HOYA MAXXEE LINIJE PROZVODA TE DODATNI VOUCHER ZA ČLANA VAŠE OBITELJI.

Akcija isključuje druge akcije te se one međusobno ne mogu kombinirati sa ostalim popustima i pogodnostima. Uz korištenje akcije omogućavamo Vam i besplatnu kontrolu vida u našoj ordinaciji. za sve informacije kontaktirajte nas na telefone 01 2005 977 ili 2009 739