Osvojite svijet uz nove, potpuno personalizirane progresivne naočalne leće MY STYLE V+

Za one koji žele samo najbolje ovo je jedini ispravan izbor. Ove progresivne naočalne leće razlikuju se u mnogim stvarima od konkurentskih proizvoda. Potpuno personalizirani progresivni dizajn ne uzima u obzir samo vašu dioptriju, okvir i podatke za ugradnju, već i povijest nošenja naočala, zadovoljstvo s prethodnim lećama i karakteristike životnog stila. Razina personalizacije je potpuna kao i konzultacija vezana za leće. Potpuno personalizirano 3D iskustvo rezultat je individualnosti ovog progresiva.

Hoyalux-iD-MyStyle-logo

AKCIJA !!

Trenutno je u tijeku promocija ovih progresivnih naočalnih leća uz 25% popusta

Uzima u obzir dioptriju, dioptrijski okvir i podatke za ugradnju, zadovoljstvo s prethodnim naočalama, karakteristike životnog stila

Integrirani obostrani dizajn površine: vertikalne progresivne komponente na prednjoj površini horizontalne progresivne komponente na stražnjoj površini.

korekcija u svim smjerovima gledanja, ne samo horizontalno i vertikalno kratka, efektivna progresija minimalne distorzije.

Kao rezultat ekstremno prirodno vizualno iskustvo gladak prijelaz iz daljine na blizu najšire moguće vidno polje

iD FreeForm Design Technology: biasferična i atorična freeform obrada površine i poliranje koje kao rezultat imaju savršenu točnost dioptrije u svakom meridijanu.

Ekstremno stabilna percepcija slike bez obzira na aktivnosti

Nepremostiv osjećaj pouzdanosti, 100% stabilnost u pokretu (čak i pri hodanju niz stepenice)