DIOPTRIJSKI OKVIRI

dioptrijski okviri

U ponudi naše optike u poslovnici u Sesvetama naći će te mnoštvo najrazličitijih okvira za naočale. Okrugle, Cat eye, kockaste, šarene ili jednobojne. Vaš stil i želje će odrediti u kojem smjeru ćemo birati. Dioptrijski okviri su ukras na licu. Često istiću osobnost i stav nosioca. Mi u Optici Ljiljana Često smo skloni ponuditi nešto drugačije i otkačenije. Pa uostalom život je jedan, zar ne?

Modeli koji nas najviše intrigiraju zadnje vrijeme su dioptrijski okviri iz asortimana Woodys Barcelona. Sve ih pogledajte ovdje. U našu galeriju smo uvrstili nekoliko modela jer je nemoguće na rpavi način prezentirati kolekciju u par slika. Pogledajte kolekciju u našoj poslovnici.

Standardne linije poput Ray Ban, Police, Furla, Max Mara, Yalea, Fila, Sting i još mnogih drugih poznatih  brendova standardna su ponuda u našoj optici. U svakom slučaju posjetite nas i sigurno se nećete razočarati jer za svakoga ćemo pronaći neki njegov favorit model okvira.

Yalea dioptrijski okviri u ponudi

YALEA je novi ekskluzivni kućni brend tvrke DE RIGO Vision. Zamišljena je kao nova Talijanska inačica Carlona Herrera dioptrijskih okvira ali sa većom dozom ekskluzivnosti. S obzirom na to kako su kvalitetno izrađeni De Rigo bi stvarno mogao i stvoriti prestižni traženi ženski brend koji će sve lijepe, osvještene moderne žene htjeti nositi. U nastavku nekoliko modela iz nove 2022  kolekcije. Ostatak kolekcije pogledajte na ovom linku. Ovo je linija koja neće razočarati ako ste moderni klasičar.

FURLA je licencirani ekskluzivni brend tvrke DE RIGO Vision. Žene koje drže do sebe znaju koliko prestiža nosi ovo ime. Iako ne tako razvikana poput većih imena ona je jednako ako ne i kvalitetnija od njih. Ovo je linija dioptrijskiih okvira koju nam žene rado biraju jer je dizajnom savršeno uklopljena u stil svake moderne žene. Evo nekoliko modela iz ponude 2022. Ostatak koelekcije pogledajte u našoj optici ili nas kontaktirajte za detalje.

dioptrijski okviri za naočale

Još nekoliko modela

REZERVIRAJ TERMIN