DJEČJE NAOČALE PROMO AKCIJA

popust na dječje naočale

Koliko puta ste doživjeli da Vaš junior polomi naočale ili izgrebe naočalne leće?

Pripremili smo Vam spas u zadnji čas. Prilikom kupovine Essilor junior naočalnih leća još jedan par iz Essilor Smile asortimana dajemo Vam potpuno besplatno. Svjesni smo da su djeca ponekad u igri nepažljiva a to svakog roditelja košta dosta novaca. Ovom akcijom želimo pomoći Vašem kućnom buđetu ali i Vašem klincu da nikad ne ostane bez svojih rezervnih naočala.

Essilor junior naočalne leće oplemenjene su trio ili naprednijim slojevima ovisno o Vašem odabiru. To u prijevodu znaći da su zaštićenije od prljanja, ogrebotina, masnoća. Također pružaju veću propusnost svjetlosti od “klasičnih” naočalnih leća sa običnim slojevima. Uz to posjeduju i kvalitetnu UV zaštitu i rade se u nekoliko vrlo otpornih materijala. Ne morate strahovati hoće li leća puknuti i ozlijediti oko djeteta. Dječje naočale moraju biti sigurne a to je naša briga.

Essilor junior

Kako ostvarujem popust na dječje naočale?

Jednostavno. Kupovinom jednog para Essilor Junior naočalnih leća drugi par je gratis pa realna ušteda iznosi 50%. Treba naglasiti da uz kupovinu Junior naočalnih leća dobivate i dodatno 2 godišnje jamstvo i u slučaju da se lećama nešto dogodi mi ćemo ih zamjeniti besplatno. Jamstvo pokriva prvi plaćeni par naočalnih leća. Pokriveni su i eventualni nedostatci i kvarovi na okviru (poput puknuća federa na krilcima). Besplatan par naočalnih leća mora biti pokriven Essilor lagerskim asortimanom (+/- 6 dioptrija). Prvi plaćeni par i drugi gratis par moraju biti istih dioptrija.

Osigurana je i potpuno besplatna provjera vida za sve juniore starije od 8 godina uz garanciju na pregled i utvrđene dioptrije.

Kod nas možete obaviti sve u kratkom vremenu bez potrebe za naručivanjem i gubitkom vremena. Essilor Junior naočalne leće s lagerskog asortimana  ugrađujemo i isporučujemo već u roku od 48 sati od potvrde narudžbe.Provjere vida mogu se obaviti svakim danom od 9 – 17 sati ili po dogovorenom terminu. Kako bi stvar bila još bolja po Vas platiti možete do 12 rata bez kamata i naknada.

Rezervne dječje naočale su potreba. Djeca će često polomiti naočale nenamjerno. Ovom akcijom djetetu osiguravate rezervne naočalne leće potpuno BESPLATNO. Bitno nam je da Vaše dijete bude zadovoljno. Nemojte propustiti ovu akciju.

REZERVIRAJTE TERMIN ZA SVOJE DIJETE

Click or drag a file to this area to upload.
Ukoliko želite možete nam poslati i skenirani nalaz ili sliku nalaza ako ga posjedujete