Naravno da primamo. Ugovorni smo partner HZZO-a od osnutka optike

Nije potrebno. Na kontrolu vida možete doći kada god Vama odgovara unutar radnog vremena ali i subotom od 9-13 sati

Za detaljnije informacije slobodno nas možete nazvati na 2005 977 ili kontaktirati putem obrasca na web stranici

Sve debitne domaće ili strane kartice. Također i sve revolving kartice.

Od obročnog plaćanja PBZ, ZABA i ERSTE do 12 rata beskamatno ovisno o iznosu. SBER banka do 6 rata.

Diner i AMEX do 12 rata bez kamata ali na iznose iznad 1500 kuna. (zbog visokih naknada koje nam uzimaju ove kuće morali smo uvesi neku donju granicu)

Sve što se naruči do 15 sati obično bude završeno unutar 24 sata od potvrde kupnje. Iznimka je ukoliko dođe do nestanka odeređene dioptrije na lageru iako je to vrlo rijetko.

Za naočalne leće koje su recepturne i specijano se rade za Vas (progresivne, RC fotoosjetljive ili bifokalne i naočalne leće s vrlo visokim dioptrijama maksimalno do 10 radnih dana)

Ne brinite. Unutar 30 dana od kupovine garantiramo Vam uvažavanje reklamacije na prilagodbu. Ponesite sve što ste dobili prilikom izdavanja naočala i mi ćemo Vam kupljenje progresivne naočalne leće zamjeniti za 2 para jednojakosnih naočalnih leća istrih dioptrija.

Naravno i ugraditi ćemo Vam ih beplatno a dok čekate skuhati ćemo Vam i kavu. Jer Vi ste na prvom mjestu.

Dođite do nas i rado ćemo Vam sve objasniti. Ljudi često rade bauke od nošenja kontaktnih leća iako je procedura vrlo jednostavna i traži samo malo strpljenja.

Obaviti ćemo pregled i zajedno s Vama u miru proći čitavu proceduru i izabrati najbolje. Isto tako, možete prije kupovine i isprobati besplatan par leća kako bi se uvjerili da li je to baš za Vas.

Naravno. Cijenimo obiteljsku kupovinu i nagraditi ćemo Vas za to što ste odabrali baš nas.

Recite koji model želite i mi ćemo ga nabaviti za Vas u najkraćem roku uz cijenu nižu od preporučene kao kompenzaciju za to što okvir nemamo u ponudi.

Ako ste naš stari i provjereni kupac onda je to maksimalno 20% od ukupnog iznosa.

Ako ste novi kupac onda preferiramo akontaciju od minimalno 40% ukupnog iznosa ili plaćanje prilikom narudžbe naočala u potpunosti.