HOYA iD LifeStyle 3 PROGRESIVNE LEĆE

Napredne progresivne leće prilagođene životnom stilu korisnika.
TRENUTNO JE U TIJEKU AKCIJA 1+1 ZA OVE PROGRESIVNE LEĆE

Hoya ID lifestyle 3 progresivna leća

Hoya progresivne leće poznate su po svojem savršenom dizajnu te izvrsnom omjeru cijene i kvalitete. Japanski korijeni garantiraju izvrsnost u svakoj situaciji. Hoya ID Lifestyle 3 progresivna leća uključuje varijacije dizajna koji su posebno prilagođene aktivnim životnim stilovima i zahtjevima današnjih korisnika progresivnih naočala. Moderni presbiopi ne dopuštaju da ih problemi s vidom ograničavaju. Vole aktivan i dinamičan život. Putuju, provode aktivan obiteljski život te se bave sportom. Naporno rade, educiraju se i čitaju knjige. Provode puno vremena na tabletima i pametnim telefonima te često mjenjaju fokus sa daljine na blizinu i srednju udaljenost.

Moderni životni stilovi predstavljaju izazov našim očima.  Uravnoteženost koja najbolje odgovara nositeljima veoma teško se može se postići jednim dizajnom koji bi odgovarao svakome, zato je HOYA sa ID Lifestyle 3 progresivnom lećom proizvela progresivnu naočalnu leću za određene životne stilove.

Hoya ID lifestyle 3

VRSTE DIZAJNA HOYA ID Lifestyle 3 PROGRESIVNE LEĆE

ID LifeStyle 3 progresivne leće nude 3 varijacije dizajna koji jasno odgovaraju potrebama i željama svih korisnika progresivnih naočalnih leća

Lifestyle 3 INDOOR

  • Idealan dizajn za korisnike koji većinu vremena provode u zatvorenom prostoru, na računalima i mobilnim uređajima te u uredskom okruženju. Proširena zona za rad na blizinu bez velikog žrtvovanja zone za daleko.

Lifestyle 3 URBAN

  • Dizajn progresivnog kanala u ovom slučaju balansira širine za daljinu i blizinu. Odabiru ga prezbiopi koji su stalno u pokretu ali koji također žele imati komfor prilikom čitanja i korištenja progresiva na blizinu.

Lifestyle 3 OUTDOOR

  • Prvi izbor za korisnike koji puno vremena provode za volanom ili vani. Njima nije prioritet čitanje niti boravak u uredskom okruženju. Bez obzira na navedeno i dalje je zona za blizinu natprosječno široka.

Ukoliko tražite izvrsnu progresivnu leću koja se u svemu može nositi sa Essilor Varilux X design lećama i tražite samo najbolja rješenja onda je ovo progresivna leća za Vas

TEHNOLOGIJA IZA HOYA PROGRESIVNIH iD LEĆA

SWIM CONTROL

Umanjen osjećaj “plivanja” prilikom prelazaka između raznih dioptrijskih zona i lakše pronalažanje idelane dioptrije za određenu udaljenost

BINOCULAR HARMONIZATION

Fokusiranje bez napora u svakoj situaciji. Stalna stabilnost gledanja uz izvrnu dubinu vida. Maksimalna sinhronizacija optičkih osi oba oka bez ispada 

DOUBLE SURFACE DESIGN

Minimizirane distorzije slike radi dvostuke asferne površine. Mnogo manji pomaci oka za jasan pogled na određeni predmet koji želimo izoštriti.

BINOCULAR EYE MODEL

Računalna simulacija za poluindividualnu izradu prilagođenu svakom klijentu posebno ovisno o dioptrijskim parametrima oba oka.

POŠALJITE NAM UPIT ZA OVAJ PROIZVOD

Click or drag a file to this area to upload.
Ukoliko želite možete nam poslati i skenirani nalaz ili sliku nalaza ako ga posjedujete