Djeca su najvažnija
Vaši mali juniori su nam najvažniji. Njihov vid još možemo popraviti i puno napraviti za njih dok rastu. Za njih pažljivo biramo samo najbolje kako bi prihvatili i zavoljeli svoje naočale. U ponudi imamo prestižne brendove za najmlaže popust Police kids, Sting ili Centrostyle kolekcija koje su dizajnirane specijalno za djecu i izrađene od najboljih materijala a opet uz normalnu cijenu i osigurane rezervne djelove.
Nudimo Junior naočalne leće koje su pristupačne cijenom uz odličnu kvalitetu
Svi okviri imaju osigurane rezervne dijelove minimalno godinu dana
U mogućnosti smo ponuditi razna riješenja ovisno o Vašim željama i mogućnostima uz flexi načine plaćanja
Naočalne leće za JUNIORE
Izbor naočalnih leća za najmlađe nije lagan. Djeca često slučajno oštete svoja stakla u igri pa je veoma važno da naočalne leće budu što otpornije na grebanje i eventalno pucanje. Iako važi pravilo da se plastične naočelne leće ne mogu slomiti imali smo u 25 godina iskustva gdje su djeca i njih uspjela slomiti ali na sreću bez posljedica na oči. U ovakvim slučajevima kako bi maksimalno zaštitili Vaše dijete surađujemo isključivo sa renomiranim proizvođačima poput Hoye ili Essilora koji u svom asortimanu imaju JUNIOR leće namjenje baš djeci. Sve naočalne leće uključuju tvrdi i antirefleksni sloj, krpicu za čiščenje te ponekad ako je školska godina tek počela i poneki poklon 🙂
KUPON 15%

Preuzmite kupon i mi Vam dajemo 15% popusta. Požurite, čekamo Vas

KUPON
Dioptrijski okvir za JUNIORE
Ovo nije lagan zadatak. Djeca se neprestano razvijaju i rastu i ako im odaberete okvir koji nije anatomski već samo estetski odabran velika je vjerojatnost da ga neće htjeti nositi a s vremenom će ga vjerojatno i namjerno izgubiti ili slomiti. Kada biramo kolekcije za najmlađe bitno nam je da su materijali udobni i da su rezervni djelovi dobavljivi ukoliko dođe do pucanja bilo kojeg djela okvira. Također važno je da se krilca okvira mogu dobro prilagoditi dječjem uhu bez da rade pritisak i nadražuju kožu pa najčešče biramo okvire koji su napravljeni od ultem ili gumiranih materijala zbog iznimne udobnosti. Raspon cijena prilagodili smo svačijim mogućnostima tako da kupovina naočala ne mora biti noćna mora zbog visokih izdataka.
Zavirite u ponudu
Nekoliko modela iz ponude. Za ostatak navratite bez obaveza i isprobajte sa svojim juniorom ili juniorkom u optici.