OPTIKA LJILJANA SESVETE JE JEDINO MJESTO KOJE VAM JE POTREBNO ZA SAVRŠEN VID

Naočale su naša strast. Već 30 godina.

optika ljiljana sesvete gdje smo

Obiteljski obrt Optika Ljiljana Sesvete započinje sa radom 1993 godine. Posao je prvenstveno pokrenut radi bolje egzistencijalne situacije čitave obitelji i poduzetničke želje za uspjehom. Od samog početka odlučili smo da ne izlazimo iz mikrolokacije u kojoj poslujemo (Sesvete i istočni dio grada Zagreba) jer nam je kvaliteta naše usluge i zadovoljstvo naših klijenata bila i ostala najvažnija vodilja u poslovanju.

Kroz godine stekli smo imidž optike koja iznimno poštuje svoje klijente stavljajući njihove zahtjeve i kvalitetu proizvoda na prvo mjesto. Surađujući sa nizom renomiranih proizvođača dioptrijskih okvira, kontaktnih i naočalnih leća odabiremo samo najbolje okvire i leće za naše kupce. Na taj način  ste sigurni i zaštićeni da ste se uistinu odlučili za kvalitetne proizvode. Glavni partneri su nam De Rigo Vision, Luxottica, Essilor i Hoya a sve te tvrtke su vodeće u svojim područjima i isporučuju odlične proizvode.  Svi naši proizvodi osigurani su minimalno jednogodišnjim jamstvom a premium segment i optičkim “kasko” osiguranjem koje u sklopu kupovine klijentima dajemo potpuno besplatno.

Trenutno poslovanje vodi druga generacija optičara i optometrista te se nadamo i vjerujemo kako ćemo još dugo vremena poslovati jer najveća nagrada nama je kada ispunimo sva očekivanja naših kupaca i njihov pogled na svijet učinimo kristalno jasnim.

30

Poslujemo godina:

52000

Izrađenih naočala

46000

Zadovoljnih kupaca
Optika Ljiljana Sesvete : o nama

Pokretanjem web trgovine koje je planirano za 2022 godinu želimo napraviti prekretnicu u našem poslovanju. Želja nam je postojećim ali i novim kupcima maksimalno olakšati pristup našim kvalitetnim uslugama i proizvodima. Sama web trgovina će biti postavljena u funkciju u nekoliko faza i svaka će faza omogućavati nove funkcionalnosti za korisnike. Cilj nam je jednako kao i u fizičkoj trgovini korisnicima omogućiti maksimalnu ugodnost i komociju prilikom izbora, kupovine i korištenja naših usluga s posebnim naglaskom na kvalitetu isporučenih naočala. Povezivanje naše fizičke lokacije i web trgovine omogućiti će svim korsnicima pristup nizu besplatnih usluga kojima Vaše zadovoljstvo želimo podići na najviši nivo. 

Nadamo se da će te svi vi koji čitate ovaj dio teksta sa naših stranica dati priliku da Vam Optika Ljiljana Sesvete izradi naočale i da Vam pokažemo zašto smo izbor mnogih obitelji kako iz Sesveta tako i puno šire. Ukoliko trebate nove naočale ili samo pregled vida dovoljno je popuniti kontakt obrazac i ostalo prepustite nama.

optika ljiljana gdje smo

ŽELITE NAS KONTAKTIRATI?

Click or drag a file to this area to upload.
Ukoliko želite možete nam poslati i skenirani nalaz ili sliku nalaza ako ga posjedujete