VARILUX E SERIES PROGRESIVNA LEĆA

Varilux E series

Varilux E Series progresivna naočalna leća iz Essilora predstavlja “light” verziju prestižnog X Design progresiva. Sjajna progresivna leća kako za postojeće korisnike progresiva tako posebno i za nove koji tek ulaze u svijet prezbiopije i korisnika ovakvih naočalnih leća. Glavna odlika ovog sjajnog proizvoda je SWIM CONTROL tehnologija koja uvelike umanjuje izobličenja slike i osjećaj “plivanja” prilikom pronalaženja adekvatne dioptrijske zone unutar progresivne leće. Prema našim vlasitim zapažanjima na našim klijentima prilagodba je veoma jednostavna i bez poteškoća. Do sada nismo imali niti jedan povrat ovog progresiva radi neadaptacije na progresivnu leću.

Varilux E series leće mogu biti prilagođene na osnovu pet jedinstvenih mjerenja uključujući oblik oka i okvir koji želite nositi. Sve to je moguće zahvaljujući jedinstvenom procesu uzimanja mjera koji je razvio Essilor a za detalje se možete dodatno informirati i u našoj poslovnici. Ovaj stupanj personalizacije osigurava izradu jedinstvene E series leće koja vam pruža najbolji doživljaj gledanja.

Essilor E design
E design

Essilor E Series progresiv standardno dolazi u raznim indeksima lomova pa je pogodan i za veće dioptrije radi mogućnosti stanjivanja. Za srednje visoke dioptrije tu je 1.6 ORMIX materijal dok za više dioptrije preporučujemo STYLIS ili LINEIS materijale koji su iznimno tanki i lagani. 

U našoj standardnoj opciji za progresiv tu su i PREMIUM JAMSTVO , jamstvo od 30 dana na privikavanje, tvornička jamstva od 2 godine na slojeve. Da stvar bude još ljepša kupci E series i X series progresivnih leća u samoj leći dobijaju i EPS zaštitu za štetno plavo svjetlo. Kada se uz razumnu cijenu pogleda da su kupci ovim jamstvima zaštičeni sa svih strana u svakoj situaciji jednostavno ne morate puno razmišljati o izboru. 

Ako pak volite fotoosjetljive naočalne leće onda Vam je na raspolaganju i Transition 8 foto sloj u bilo kojoj kombinaciji materijala i slojeva na čitavoj paleti E series progresivnih leća. Ako se odlučite za foto opciju dodatno Vas štitimo i jamstvom zadovoljstva na foto leće. Ukoliko Vam se foto ne sviđa možete foto progresivne leće zamjeniti za bijele potpuno besplatno unutar 30 dana.

Za detaljnije informacije o ovom izvrsnom proizvodu možete nas kontaktirati telefonski ili putem donjeg obrasca. Napominjemo da je trenutno u tijeku 1+1 akcija na progresivne naočalne leće gdje jedan par plaćate po regularnoj cijeni a drugi par dobivate potpuno besplatno. 

ŽELITE TERMIN?

Click or drag a file to this area to upload.
Ukoliko želite možete nam poslati i skenirani nalaz ili sliku nalaza ako ga posjedujete