fbpx

Upoznajte najmoderniju dostupnu tehnologiju za optike i ordinacije u Hrvatskoj

Essilor WAM 800 medica

8 preciznih dijagnostika
u samo 3 minute

Dobrodošli na podstranicu posvećenu naprednom rješenju za analizu očiju! Naš Wave Analyzer Medica (WAM800) donosi revolucionarnu tehnologiju koja nam omogućava da temeljito analiziramo sve aspekte vašeg vida u svega tri minute. Bilo da se radi o praćenju glaukoma, otkrivanju keratokonusa, provjeri katarakte ili kontroli miopije, naš WAM 800 uređaj je tu da pruži brze i precizne rezultate. Dodatne značajke uključuju simulaciju vida u raznim okolnostima kao i procjenu naprezanja očiju prilikom rada na blizinu. Obavite spektakularnu provjeru vida na ovom rijetkom uređaju samo kod nas u ovom dijelu Hrvatske.

Uređaj se spojen na veliki TV ekran. Nakon snimanja na uređaju sa pacijentima radimo analizu rezultata. Ova analiza omogučuje nam savršenu objektivnu refrakciju na idućem uređaju.

Drugi korak koji prolazite je R 700 foropter. Trenutno je ovaj uređaj jedino instaliran u našem Vision centru i optici. Jedini u Hrvatskoj

Essilor vision R-700

OPTI+ Smartvision©
do dioptrije u 5 minuta.

Ovaj napredni foropter mjenja stari način refrakcije. I danas još 95% optika koristi probni okvir i stakalca koja se mjenjaju.  Iako metoda postoji godinama ona je zastarjela. Zahvaljujući gel leći koja je patentirana tehnologija Essilor-a promjena dioptrijske jakosti se sada dešava u djeliću sekunde. Prednost je u tome što nema neprestane potrebe za “šokiranjem oka” dok se stakalca mjenjaju. Tako pacijent može bolje i brže razaznati koja dioptrijska opcija mu je najbolja i najugodnija.

Dioptrija se mjenja preko posebne konzole pa nema niti direktnog kontakta između optometrista i klijenta.  Koristeći napredne algoritme i podatke preuzete sa WAM 800 uređaja do dioptrije dolazimo u svega 3 minute. I to sa 100% preciznošću. Ponosni smo što trenutno prvi i jedini u Hrvatskoj posjedujemo ovaj fotopter. Biti će te oduševljeni koliko je sada jednostavno pronaći savršenu dioptriju. Ugodno, spontano i bez stresa.

Preciznost je najvažnija. Uzimanje mjera najmodernijom dostupnom kamerom. Prilagođavamo naočale Vašim navikama

visioffice x

Revolucija .
u uzimanju mjera

Doživite Novu Dimenziju izrade naočala uz Essilor Visioffice X

U svijetu optike gdje se tehnologija neprestano mijenja, ponosni smo što prednjačimo. Predstavljamo vam Visioffice X, revolucionarni uređaj koji postavlja nove standarde u uzimanju mjera za super precizne naočale.

  • Jedinstveno Iskustvo za Vas: Sa Visioffice X, doživite neviđenu preciznost i autentični “wow” trenutak. Ovo je tehnologija koju mnogi žele, ali samo rijetki posjeduju – a mi smo jedna od tih iznimnih optika.
  • Najpreciznija Mjerenja: Zahvaljujući mogućnostima koje nudi ovaj uređaj, provodimo mjerenja precizna do 1/10 stupnja, osiguravajući da svaki put dobijete najbolju moguću uslugu i najpreciznije naočale.
  • Personalizirano za Vas: Ova tehnologija omogućuje nam da izrađujemo naočale koje su ne samo vrhunske kvalitete, već i potpuno prilagođene vašim navikama i potrebama. Bez ovog uređaja nemoguće je izraditi personalizirane naočalne leće.

Uz Visioffice X i našu posvećenost izvrsnosti, s ponosom tvrdimo da izrađujemo najbolje i najpreciznije naočale u Hrvatskoj. Neka vaš vid bude naša briga i otkrijte razliku koju pruža moderna tehnologija i stručnost.

Sustav od 3 kamere omogućuje izuzetno precizno bilježenje podataka. Nagib okvira, udaljenost okvira od glave, da li više koristite glavu ili oči. Također koliko brzo koristite glavu ili oči. 

Kroz jednostavan test koji provodimo spontano se bilježi svaki pokret oka ili glave. Visioffice X je sjajan uređaj koji je naophodan ukoliko želite svoje najbolje naočale do sada.

Rezerviraj svoj termin već danas

Ne čekaj nego ispuni podatke i zovemo te vrlo brzo za dogovor oko tvog termina za detaljnu kontrolu vida našom OPTI+ SMARTVISION metodom.